Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Herkert
Zuiderzeestraatweg 134
8096 CD OLDEBROEK

Openingstijden

Ma: 13.15 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Di/Woe/Do Lunch Pauze 12.30 -13.15

A Herkert úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Vakantieman gezellig he

Vakantieman, gezellig hè!

De vakantietijd is aangebroken! Waar de één in eigen land blijft, pakt de ander het vliegtuig of rijdt met eigen vervoer naar Zuid-Frankrijk. Vakantie is leuk maar kan ook stressvol zijn! Wanneer u in Nederland zomervakantie viert is het altijd maar afwachten of u niet op uw luchtbedje wegdrijft door al het regenval. Gaat u vliegen dan is het afwachten of u geen vertraging heeft of naast een buurvrouw komt te zitten die net wat te hard snurkt (de hele vlucht á 4 uur lang). Ook met eigen auto naar het buitenland is vaak een lange zit en kunt u vele vertragingen oplopen door wegwerkzaamheden of files. Maar… Relaxed! Wij hebben de ideale tips om uw vakantie zo relaxed mogelijk door te komen.

Vakantie - zomer - uw topSlijter nb website


Relaxed uw werk afronden
Voor de zomervakantie en kerstvakantie is het soms net alsof de wereld vergaat. Alles MOET af. Niet altijd nodig natuurlijk. Hier krijgt u juist stress van. Voor uw vakantie is het wel zo fijn om minder druk te hebben. Begin bijvoorbeeld tijdig met uw vakantieplanning. Wat heeft prioriteit en wat kan naar uw collega of kan eventueel blijven liggen tot u weer terug bent van vakantie? Werk vooruit als dat kan. Dat is vaak ook fijn wanneer u weer terug bent dat u niet direct weer stressvol aan de slag moet. En bij thuiskomst kunt u dan bijkomen van al dat velen werk en neemt u een Limoncello di Capri om alvast een beetje in de vakantiestemming te komen.


Limoncello di Capri - uw topSlijter - nb


Uit het erfgoed van Limoncello di Capri
Come Liolà Crema di Limoncello di Capri, de zoete likeur met de oorspronkelijke en kenmerkende smaak, en Limen, de eerste gedestilleerde drank op basis van citroen. Binnen de “Sapori al Limoncello di Capri” verzameling, worden de typisch Italiaanse traditionele producten verenigd met de aroma en geur van Limoncello di Capri, een ode aan de natuurlijke en kwalitatief hoogstaande producten, trouw aan de traditionele receptuur.

Koffers inpakken
Ook vaak zo'n stressfactor. Het liefst nemen wij gewoon ons gehele huis mee maar helaas hebben wij nog geen toverstaf om dit passend in de koffers te krijgen. Tranquilo...pak de koffers zo kort mogelijk voor de vakantie in. Begint u al twee weken van tevoren dan is er een kans dat u die koffer tussendoor met regelmaat omgooit. Wat u wel kunt doen is een kleine week van tevoren een lijst te maken met wat u mee wilt hebben. Dat zorgt al voor een rustiger mindset voor de vakantie. Dan staat het op uw lijstje en zit het niet meer voorin in uw hoofd. En zorg voor iets lekkers te drinken zodat u nog relaxter en overzichtelijker uw lijstje kan maken.


Boomsma likereuren  - uw topSlijter - nbHet is zomer! Met deze likeuren maak in een handomdraai de lekkerste cocktails om in het zonnetje van te genieten.
De friszoete limoenlikeur wordt gemaakt van 100% biologische limoenen en is perfect voor een heerlijk frisse Scroppino of een mix met tonic.
De vlierbessenlikeur verrast u met de heerlijke sensatie van puur en vers vlierbessensap. Probeer ‘m eens in een Fizzy Blossom door te mixen met ginger ale.
In de bramenlikeur pro de zuivere en rijke smaak van bramen; vol, sappig, licht kruidig en iets zoet. Perfect voor een Bramble!
De koffielikeur is gemaakt met ‘Cold Brew’ koffie van verse Arabica bonen. Geniet er van puur, lekker koud met ijs, in cocktails zoals een Espresso Martini of in een dessert.

 


Café Marakesh Koffielikeur  - uw topSlijter - nb

 
Café Marakesh Koffielikeur
 ‘s Werelds meest verfijnde koffielikeur gemaakt op basis van de beste Arabica   koffiebonen. Dat is Café Marakesh. Zacht als de zachtste nacht, geheimzinnig als   geen ander. Puur om u te plezieren. Café Marakesh is een echte   kwaliteitskoffielikeur: heerlijk om puur met een toefje slagroom naast de koffie, in the  mix of on the rocks te drinken!

 

Lekkere wijnen - zomer - zomervakantie - uw topSlijter - nbKlaar om te gaan? 
Kom alvast een chillmodus (met mate) met deze wijnen. Proost op de vakantie!

Uiteraard hebben wij nog veel meer lekkers! Het is net waar u van houdt 😉

Klik hier voor het assortiment. Geniet maar drink met mate.